/* ### Menu breakpoint for default menu ### */ @media only screen and (max-width: 1300px) { #et_mobile_nav_menu { display: block; } #top-menu { display: none; }}
0
0 Antal vare

No products in the cart.

Ambrosius vægure

Ambrosius vægure har en blanding af classic design og det moderne minimalistiske look. Lavet i friske farver der passer ind i det moderne hjem.

De første vægure blev lavet i aluminium med egetræ monteret på siden. Sidenhen er der gennem udvikling af uret kommet messing og kobberprofiler til. På urene er det muligt at få lavet logoer eller navne på urskiven, som der ønskes.

Selv her blander familienavnet Ambrosius sig igen og historier fra de danske historiebøger. Det er ikke kun mig, der er fascineret af egetræets glød og struktur og hårdhed som holder i mange år.

På Tåsinge står der et 400 år gammelt træ, som hedder Ambrosius-egen. Ambrosius-egen en kæmpe eg sydvest for Valdemars Slot ved Nørreskoven på Tåsinge. Egen er opkaldt efter digteren Ambrosius Stub, der omkring 1750 var skriver og huslærer på Valdemars Slot. Ambrosius Stub yndede efter sigende, at sidde under egen og læse og skrive. Det er blevet til utallige digte som i dag står i vores historiebøger.

Alle urene kan købes med almindeligt tysk kvalitetsurværk eller radiostyret urværk der modtager signal fra Frankfurt i Tyskland.

Vægure med lydløse quartz værker

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0