/* ### Menu breakpoint for default menu ### */ @media only screen and (max-width: 1300px) { #et_mobile_nav_menu { display: block; } #top-menu { display: none; }}
0
0 Antal vare

No products in the cart.

Om

Ambrosius Watches

Ambrosius Watches blev stiftet i sommeren 2020 af urmager John Ambrosius Brix. Gennem de mange års erfaring som udlært urmager, blev irritationen for stor. Modemærkernes indtog i urbranchen gjorde, at kvaliteten på ure blev dårligere og dårligere lavet med stor profit for brand navn, uden at tænke på kvaliteten af urene. Derfor satte John sig for at lave urmagerens bud på et kvalitets ur.

Ambrosius Watches – 80% Kvalitet og 20% Navn

Altid: Ridsefrit safirglas, 10 atm. vandtæt, massive lænker og urkasser, 3 års garanti som standard – med mulighed for 2 års forlængelse.

En af Danmarks bedst dokumenterede onlineshop’s for ure.

Se uddybelserne på forklaringer og symboler – eller på Youtube Ambrosius watches

 

Historien om navnet Ambrosius

    

Hvorfor Ambrosius?

 

Ambrosius ure er et 100 procent dansk mærke, og navnet er dansk!

Ambrosius navnet kan spores helt tilbage til 1400 tallet men bliver i første omgang rigtig omtalt da Ambrosius bogbinder tilbage i 1529, blev udråbt som Københavns borgmester. Han var en stor tilhænger af kong Christian II, og var i reformtiden med til at reformere vores samfund. Ikke alt var kønt, og han begik selvmord i 1536 pga. anklager fra en enke om henrettelsen på hendes søn, under belejringen af København i grevefejden i 1534, barske tider.

En anden kendt Ambrosius huserede i 1700-tallet med hans digte, som først rigtig blev kendt efter hans død i 1758. Et par stykker findes i den danske højskolesangbog i dag.

Endnu et medlem af familien, Ambrosius Stub, var en kendt digter, der ligeledes var skriver og lærer på Kong Valdemars slot på Tåsinge. Her står blandt andet i dag stadig et kæmpe egetræ der er over 400 år gammelt. Ambrosius egen er opkaldt efter ham. Alting har en ende, og det er spændende hvor lang tid den holder ud, da den er angrebet af svamp og fugt, som gør at den er  i forrådnelse.

For at runde historien af, er det morsomme, at jeg i dag bor i Aars som er kendt for den store kunstner Per Kirkeby. Hvad har han så med Ambrosius navnet at gøre? Han lavede en skulptur til ære for Ambrosius Stub, som man kan se i Ribe den dag i dag.

Så det er med respekt, at jeg bruger familienavnet på mine ure, og det er med til, at jeg sætter min ære i at aflevere et godt produkt.

John Ambrosius Brix

 

 

 

Ambrosius egen tåsinge

Ambrosius Watches er monteret med plan eller buet safirglas på alle modeller!

Ambrosius Watches

Stenildhøjdalen 113

9600 Aars

CVR registrering:

Navn: AMBROTECH

CVR nr. 10169429

+45 53 54 74 73

kontakt@ambrosiuswatches.dk

Virksomhed

Handelsbetingelser

Retur politik

Privatlivs politik

Garanti

Henvendelser:

Telefon: Fra kl. 9.00 til 16.00

Chat og E-mail:

Besvares indenfor 12 timer

Nyheder

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0