/* ### Menu breakpoint for default menu ### */ @media only screen and (max-width: 1300px) { #et_mobile_nav_menu { display: block; } #top-menu { display: none; }}
0
0 Antal vare

No products in the cart.

Swimpack:

Det er dejligt med et vandtæt ur, og det ser godt ud med en læderrem. Men læder elsker overhovedet ikke vand og det nedbrydes hurtigt især i klor- og saltvand, som vi elsker og bade i.

Derfor tilbyder Ambrosius watches Nato og silicone remme, som er behagelige at have på og pifter uret op til strandturen.

Hvis du køber et Ambrosius ur med en rempakke på 3 remme, giver vi dig kvit og frit en Nato- eller silicone rem med i handlen. Du kan selvfølgelig også også købe en enkelt swimpack rem til dit nye ur til halv pris, hvis rempakken ikke har din interesse. Men gælder kun sammen med køb af et ur.

Det samme gælder ved køb af lænke til uret. Men her vil vi anbefale, at vælge uret med lænke og tilkøbe swimpack remme.

Ellers må du have en god tur til stranden, sommer som vinter, hvor du har tjek på tiden. Vi råder dog ikke til at vinterbade med uret, hvis man går lige fra det kolde vand ind i en sauna, og så i vandet igen. Det kan være en hård oplevelse for dit ur.

NATO remme i kraftigt nylon med quick realese.

Siliconeremme med Vandbeskyttet læder.

Læderremme med bivoks og syninger.

Ambrosius watches altid klar til en dukkert 🙂 alle modeller er vandtætte !

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0