Safirglas er NÆSTEN ridsefrit. Det hedder sig, at det er ridsefrit, men der er få undtagelser.

 

I videoen til højre er der vist materialernes hårdhedsgrader, som er taget fra Mohs hårdhedsskala. Mohs skala har været brugt siden 1812, hvor den tyske mineralogist Friedrich skabte denne måleenhed af hårdheder.

Grafen til højre er kun et udsnit for hurtigt at forklare, hvor materialerne der er brugt til ure ligger.

Da man siger, at et safirglas er ridsefrit, er det fordi, at det eneste her på jordkloden der er hårdere, er en diamant. Derfor er safir også kun næsten ridsefrit. De få undtagelser er materialer, der indeholder diamanter eller diamantstøv. F.eks smykker med diamanter, men også mursten eller andre materialer, der indeholder diamantstøv.

Inden for værktøj kan nævnes vinkelslibere, hvor skiven indeholder diamant (diamant skær) eller diamantbor til boremaskiner.

Men holder man sit ur fra disse materialer, er safirglasset faktisk umuligt at ridse. Safirglasset har også en hårdhed der gør, at det næsten er brudsikkert! Der skal virkelig et hårdt pres eller slag til, som for det meste kun sker ved større ulykker!

 

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius Watches er monteret med plan eller buet safirglas ” highlight_text=”på alle modeller!” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.23.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″ custom_margin=”42px||0px||false|false”][/dnxte_text_highlight]

Ambrosius Watches

Stenildhøjdalen 113

9600 Aars

CVR registrering:

Navn: AMBROTECH

CVR nr. 10169429

+45 53 54 74 73

kontakt@ambrosiuswatches.dk

Virksomhed

Handelsbetingelser

Retur politik

Privatlivs politik

Garanti

Henvendelser:

Telefon: Fra kl. 9.00 til 16.00

Chat og E-mail:

Besvares indenfor 12 timer

Nyheder

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0