/* ### Menu breakpoint for default menu ### */ @media only screen and (max-width: 1300px) { #et_mobile_nav_menu { display: block; } #top-menu { display: none; }}
0
0 Antal vare

No products in the cart.

Mød os på Messer.

 

Vi elsker at komme ud og møde vores fantastiske kunder!

Det er altid en fornøjelse for os at være i direkte kontakt med jer og få input om jeres ønsker og behov. Det giver os muligheden for at skabe de helt rigtige ure til jer.

Når vi besøger jer, har vi ikke kun urene med os, men også vores entusiasme og dedikation til at opfylde jeres ønsker. Vi forstår, at valget af et nyt ur er en personlig beslutning, og vi ønsker at give jer den bedste oplevelse.

Vores mål er at skabe ure, der ikke kun passer til jeres stil og præferencer, men også til jeres livsstil. Vi lytter opmærksomt til jeres ønsker og krav, så vi kan skræddersy ure, der matcher præcis det, I søger.

Når vi er ude og møde jer.

Får I også muligheden for at se og røre ved vores forskellige urkollektioner. Vi tror på, at en god uroplevelse handler om mere end bare det visuelle. Det handler også om at føle urene og mærke kvaliteten.

Så lad os mødes,

lad os tale om jeres drømmeur, og lad os sammen skabe noget unikt, der passer præcis til jer. Jeres tilfredshed er vores største belønning, og vi glæder os til at gøre jeres urdrømme til virkelighed.

Flensborg, Tyskland

reVi har en spændende begivenhed på horisonten! Den 26. og 28. Januar 2024 er Ambrosius Watches klar til at indtage Campushalle. Det bliver tre dage fyldt med ure og muligheder, hvor vi glæder os til at introducere Sønderjyder og vores venner fra Tyskland til vores urverden og give jer chancen for at være meddesignere af jeres eget drømmeur.

Vores udstillingsområde vil være fyldt med vores ure, som I kan se og røre ved i virkeligheden. Vi ønsker at dele vores passion for urhåndværk med jer og besvare alle jeres spørgsmål om vores kollektioner og tilpasningsmuligheder.

Men det bedste er, at I har mulighed for at være med til at designe jeres helt eget ur. Fortæl os om jeres visioner, præferencer og ønsker, og vi vil hjælpe jer med at skabe et ur, der er skræddersyet til jer. Det er en enestående mulighed for at få et ur, der ikke kun passer til jeres stil, men også fortæller jeres unikke historie.

Så sæt allerede nu kryds i kalenderen for den 26. – 28 Januar 2024 og og kom og besøg os i Campushalle i Flensborg,Tyskland. Lad os sammen skabe det ur, du altid har drømt om, og lad os dele vores passion for ure. Vi ser frem til at møde jer!

Messens åbningstider

Fredag 12.00 -17.00

Lørdag kl.10:00-17:00

Søndag kl.10:00-16:00

København

Vi er begejstrede for at meddele, at for tredje år i træk vil Ambrosius Watches være til stede på Bella Centret i København fra den 7. til 10. marts 2024! Det er en tradition, vi værdsætter, og vi glæder os til at byde vores loyale kunder og nye besøgende velkommen til vores stand.

Igen i år vil vores udstillingsområde være fyldt med ure. Det er en enestående mulighed for at se vores seneste kollektioner og opleve deres skønhed og kvalitet i virkeligheden.

Vi  vil være til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål og diskutere dine urønsker. Uanset om du leder efter det perfekte ur til at komplettere din stil eller ønsker at skabe dit eget unikke ur, er vi her for at hjælpe dig med at finde det.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen for den 7. til 10. marts 2024, og besøg os på Bella Centret i København. Lad os sammen fortsætte traditionen med at dele vores passion for ure og skabe uforglemmelige urminder. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Messens åbningstider

TORSDAG13.00 – 20.00

FREDAG 13.00 – 20.00

LØRDAG​ 10.00 – 17.00

SØNDAG​ 10.00 – 16.00

Ambrosius Watches

Stenildhøjdalen 113

9600 Aars

CVR registrering:

Navn: AMBROTECH

CVR nr. 10169429

+45 53 54 74 73

kontakt@ambrosiuswatches.dk

Virksomhed

Handelsbetingelser

Retur politik

Privatlivs politik

Garanti

Henvendelser:

Telefon: Fra kl. 9.00 til 16.00

Chat og E-mail:

Besvares indenfor 12 timer

Nyheder

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0