Stødsikring

Hvad har stødsikring med ure at gøre? Det er betegnelsen for, hvad et ur skal kunne tåle i et fald. Det er for det meste vigtigt at vide, hvis man har et mekanisk ur, som er mere følsomt for stød end et quartz ur (elektronisk ur).

Når et ur er stødsikker, skal det efter normen kunne holde til et fald fra én meters højde ned på et hårdt trægulv! Det er de fleste ure bygget efter i dag. Før i tiden var der ure, der slet ikke var stødsikre, og ofte gik i stykker efter blot at være tabt med kort afstand til gulvet.

Det der oftest går i stykker ved tab af uret, er glas, krone, visere der falder af eller skade på urkassen. Man kan være uheldig at brække skivepillerne, som er de to stifter, der holder skiven fast i urværket. Ellers kan skiven være slået skæv og værkets viseraksel kan gå imod og standse uret, eller være slået helt skæv!

Det største problem er, at uret er stødsikker med én meters højde ned på et hårdt trægulv! Men mange huse har i dag klinker på badeværelse, køkken, bryggers, osv. Så tag dig i agt for dette. Klinker giver ikke efter!

Et Ambrosius ur er stødsikker, og da det er forsynet med safirglas og urets kasse er i helstål, er det ret robust.

Men skulle uheldet være ude, så fortvivl ikke. Hos Ambrosius Watches har vi alt in house, som det så fint hedder. Det vil sige, at vi har alle reservedele liggende. Lige fra urskiver, bagkasse, værker, kroner, trykknapper, visere, osv. Og vi kan reparere det!

God fornøjelse med dit Ambrosius ur, der er lavet til at kunne modstå vores aktive hverdag, men alligevel til en fornuftig pris!

 

Her til højre på billedet ser du, problemet ved en skive der er slået skæv.

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius watches altid klar til en dukkert 🙂 ” highlight_text=”alle modeller er vandtætte !” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Ambrosius Watches

Stenildhøjdalen 113

9600 Aars

CVR registrering:

Navn: AMBROTECH

CVR nr. 10169429

+45 53 54 74 73

kontakt@ambrosiuswatches.dk

Virksomhed

Handelsbetingelser

Retur politik

Privatlivs politik

Garanti

Henvendelser:

Telefon: Fra kl. 9.00 til 16.00

Chat og E-mail:

Besvares indenfor 12 timer

Nyheder

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0