Hos Ambrosius-watches har vi 30 dages returnering eller ombytning. Det er vigtigt at du reagere inden de 30 dages fortrydelses ret da den efter den 30 dag udløber.

For at kunne returnere en vare, skal den være i samme kvalitet og stand som da du modtog den. Varen må ikke være brugt, og skal være i original æske, samt der skal være en kopi af kvittering for bevis på købet. 

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis varen ikke ser ud som ved modtagelse og har tabt værdi pga. anden håndtering. Du kan prøve varen på som du ville gøre i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet eller brugt herud over som beskrevet, vil den blive betragtet som brugt og du vil ved fortrydelse af købet kun modtage en del eller intet efter varens handelsværdi. Så for at modtage hele beløbet skal varen retuneres i samme stand som ved modtagelse.

skulle du fortryde dit køb refundere vi naturligvis samme beløb som du har indbetalt til os. og betaler tilbage forsendelsen, så frem den er sendt på returlabel du har modtaget for os, vi godtgør ikke beløb eller ekstra omkostninger ved eget valg af fragt. og giver 14 dages frist af tilbagelevering efter din anmodelse om benyttelse af fortrydelsesretten.

Tilbage betalingen vil ske med samme betalingsmåde som du har betalt med. med mindre andet er aftalt.

Fortryder du købet skal du sende en anmodning om retunering på kontakt@ambrotek.dk og sende varen retur til Ambrotech, stenildhøjdalen 113, 9600 Aars som er adresseret på retur labelen. Når vi har modtaget varen og tjekket den, vil du inden for 48 timer modtage pengene retur.


Først skal du kontakte os på kontakt@ambrotech.dk. og hvis returneringen godkendt, vi sender dig herefter en en mail med retur information og pakkelabel, samt anvisning for indlevering af din pakke. Vi modtager ikke pakker uden aftale og tager ikke imod pakker på efterkrav.

Du kan altid kontakte os på kontakt@ambrotech.dk hvis du har nogen form for spørgsmål.

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0