Med en lasergravering får du ikke kun en stærk gravering. Materialerne holder også deres oprindelige styrke. Med den gammeldags gravering fjerner man jo faktisk noget materiale, når den stærke graverspids bore sig i gennem materialet. Det kan faktisk være med til at forringe en ur kassens styrke.

Hos Ambrosius watches lasergraverer vi direkte i bagkassen eller låsene i titan og stål. Det giver en flot og elegant gravering med et hav af muligheder. Der kan overføres billeder, tatoo mønstre, et billede af den elskede bil, eller hende/ham man holder af. Man sender blot en fil med et billede og så laver vi et setup. Vi sender naturligvis et sample tilbage til godkendelse, inden vi graverer.

 

Med denne mulighed kan vi lave studenterhuer, aftryk af børnefødder, hjerte hilsner og lige det du finder på. Der kan graveres næsten alle steder – din ide, dit design. Vi er din faglige sikkerhed, og du får tips og vejledning, så du får det bedste resultat. Send din ide allerede i dag på lasergravering@ambrotech.dk og vi er i gang. Vi glæder os til at se, hvad du har på hjertet.

Du kan også få graveret dit navn, mønster eller logo på urremmene. Både på fronten som flot dekoration, eller på indersiden. Vores remme har ikke et stort logo på indersiden af remmen, på spændesiden.

Vi har givet plads til din hemmelige besked (hidden message), hvis nu uret skal gives som en gave, og du gerne vil skrive et budskab. Du kan skrive en besked med din eget håndskrift, som vi kopiere over på remmen eller bagkassen. Du kan altid rette henvendelse til os, hvis der skal en ny urrem til og vi laver det hele igen mod et mindre gebyr. (Du får filen tilsendt som pdf. Som senere kan bruges igen)

Det er vigtigt at understrege at alle graveringer er i grå/sort på stål eller læder ingen farver.

Jeg glæder mig til at se dit oplæg, som kan blive til en fantastisk bagkasse, mønster på rem, eller hvad du nu finder på.

Skulle man med tiden fortryde sin gravering eller vil have den lavet om til noget andet kan dette også lade sig gøre, man kan købe nye bagkasser til urene.

Vi gravere ikke materialer, der er copyright på.

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius watches er monteret med plan eller buet safirglas ” highlight_text=”på alle modeller. !” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0