Alle Ambrosius Watches er lavet med lænker i 316L stål, som i normal dansk tale, er det samme som rustfrit stål. Ved rustfrit stål er nikkel indholdet meget lavt. Men har man nikkelallergi, kan man godt få en allergisk reaktion af et 316L stål ur.

Nikkelindholdet angiver faktisk nikkelafgivelsen! For om et ur må kaldes nikkelfrit, bestemmes af en EU norm, der er bestemt ud fra hvor meget nikkel materialet afgiver. Det er efter Ambrosius Watches mening, en gang vrøvl!

Det er ligesom med vandtæthed. Enten er det vandtæt eller utæt! Det samme bør gælde nikkel. Enten er uret nikkelfrit eller også indeholder det nikkel. Så ja, der er nikkel i vores ure, selv om det er meget meget lidt. Har du ikke nikkelallergi, så får du det ikke af vores ure!

Men har du en følsom nikkelallergi, kan det lave indhold af nikkel fremprovokere en nikkelreaktion. Helt billige ure, der er lavet af støbejern, eller brass som det angives, er fuld af nikkel, og kan kun sælges ved, at man pakker det ind med krom osv. Problemet er bare, at det meget let slides af, og så er der fri adgang til en stor portion nikkel!

Så klare facts. Har du ingen nikkel allergi, kan du trygt købe et Ambrosius ur. Holder du det rent, er der ingen fare for allergier af nogen art, da det er massivt rusfrit 316L stål, uret og lænken er lavet af.

 

PVD:

Når vi kommer til de farvede urlænker, er følgende gældende. Alle lænker er lavet af 316L stål, som er belagt med en PVD belægning. Det vil sige, at når vi snakker om belægninger, er det muligt med tiden, at slide den af. Men der er stor forskel på belægninger, og det er også derfor vi gør opmærksom på, at lænken er PVD belagt.

PVD står for Physical Vapor Deposition. Og hvordan forklarer man lige det? Kort fortalt, er farven lavet til små atomer eller molekyler, som er meget rene. De er en form for væske, som man tilsætter i et vandkar med strøm, som så skyder molekylerne ind i stålet. Det giver en stærk farvet belægning, hvor det yderste af stålet faktisk er bombarderet med en masse guld, rosegold eller sort rhodinering. Så hele farven sidder faktisk inde i det yderste lag af stålet og uden på, som gør, at overfladen og stålet er utrolig modstandsdygtig for påvirkninger, ridser og korrosion. Samtidig er der ikke mange giftpåvirkninger, da man ikke bruger nikkel og andre stoffer til at fastgøre belægningerne, men kun at de bombarderes ind i materialet med strøm.

Så kort fortalt er Ambrosius lænker i guld doublé, rose doublé, og sort rhodineret, som gør urene utrolig slidstærke. Der gives 2 års garanti på belægningerne såfremt der ikke er ydet skade på urkassen, krone eller trykknapper ved hård fysisk brug, slag eller ridser.

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius watches er monteret med plan eller buet safirglas ” highlight_text=”på alle modeller. !” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0