Quick Realease

Alle urremme fra Ambrosius Watches er fremstillet i ægte læder, og forsynet med quick release. Eller på dansk, hurtig skift funktion. Som vist på modellen til venstre kan man med de runde tapper, der er på remstiften, skyde tappen til side, og urremmen slipper sit tag i ur kassen.

Man kan hurtig tænke tanken, falder remmen så ikke nemt af? Svaret er nej! Da remstiften har samme længde, som afstanden mellem hornene på urets kasse, skal der et meget kraftig slag til, for at den slipper.

Quick release giver dig muligheden for, at få mange forskellige udtryk på dit ur. Man kan sagtens sige, at dit ur kan udgøre det samme som at have 2-5 forskellige ure.

 

Dette er også gældende for lænker og swimpack remmene.

Rem pakker

Når du køber et Ambrosius ur, er uret altid leveret med en lænke eller rem. Prisen på remmene er kr. 298,- pr. stk. og skulle du have lyst til at købe en massiv lænke er prisen kr. 698,-.

Et lille tip: Det kan bedst betale sig, at købe uret med en lænke og tilkøbe en rem. Det er samlet set billigere, end hvis du køber uret med rem og tilkøber lænken. Besparelsen er ca. kr. 200-300,-.

Har du købt dit ur med lænke, kan du købe en rem pakke på op til 3 remme.

Køb 3 remme, betal for 2! Du får rempakken leveret i en opbevaringsæske med plads til 3 remme. Pris kr. 596,-.

Skulle du have lyst til at købe 2 Ambrosius ure, kan man bytte rundt på lænker og remme på alle modeller med quick release, som passer til ens smag. Dog kan lænken der passer helt op til urkassen, kun monteres med remstifter.

Gå på opdagelse i rem- og lænkeprogrammet, og vælg de modeller, der lige er dig!

Du er naturligvis velkommen til at købe 1, 2 eller 3 remme/lænker – Valget er dit!

Miljø venlig emballage

Alle rempakker leveres i en miljøvenlig æske af genbrugspap med bambus indlæg.

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius watches altid klar til en dukkert 🙂 ” highlight_text=”alle modeller er vandtætte !” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0