Emballage med omtanke

 

 

Bambus æsker:

Vore uræsker og indlæg til remæsken er lavet af bambus, en træsort som er noget af det mest miljøvenlige materiale. Et bambus træ vokser super hurtigt, og det tager kun ca. 4 år fra det er plantet, til det er fuld voksen, og klar til fældning. Det er derfor også vigtigt, at vores håndlavede bambusæsker kommer fra en fabrik, der går op i miljøvenligheden. Indlægget er lavet af sort skum og læder, som også er monteret inde i æsken.

Forsendelseskasser:

Vores forsendelseskasser er FSC godkendte, hvilket sikrer, at det træ emballagen er lavet af, kommer fra regulerede skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at producere. Skovarbejderne har ordnede forhold, og man bestræber sig på at holde en lav CO2 udledning. Vores danske leverandør går op i kvalitet og miljøbevidsthed!

Sorte karton æsker:

Vores rem- og smykkeæsker er fremstillet af genbrugsmaterialer (genbrugskarton). Det genvundne indhold kan variere fra produkt til produkt. Leverandøren oplyser, at ca. 40-99% er genbrug. Så de har både ECO friendly og genbrugscertifikater.

Bambusæsker:

Vores uræsker og indlæg til remæsken er lavet af bambus, en træsort som er noget af det mest miljøvenlige materiale. Et bambus træ vokser super hurtigt, og det tager kun ca. 4 år fra det er plantet, til det er fuld voksen, og klar til fældning. Det er derfor også vigtigt, at vores håndlavede bambusæsker kommer fra en fabrik, der går op i miljøvenligheden. Indlægget er lavet af sort skum og læder, som også er monteret inde i æsken.

Forsendelses kasser:

Vores forsendelseskasser er FSC godkendte, hvilket sikrer, at det pap emballagen er produceret af, kommer fra regulerede skovbrug, hvor der ikke fældes mere træ, end skoven kan nå at producere. Skovarbejderne har ordnede forhold, og man bestræber sig på at holde en lav udledning af CO2. Vores danske leverandør går op i kvalitet og miljøbevidsthed.

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius watches altid klar til en dukkert 🙂 ” highlight_text=”alle modeller er vandtætte !” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0