Buet eller fladt glas?

 

På alle Ambrosius ure kan du selv være med til at designe uret.

Du bestemmer blandt andet, om uret skal være med buet eller fladt safirglas. Styrken er som udgangspunkt den samme! Er man så uheldig at ramme lige solar plexus i midten af det buede safirglas, kan det sprænge! Men det sker virkelig sjældent, og sker som oftest på safirglas, der er buet på både inder- og ydersiden. Vores safirglas er plan i bunden, og buer kun på ydersiden, som gør, at de er utrolig stærke!

Ambrosius Classic, som er vist her til højre, er originalt designet med et buet safirglas. Men synes du, at det vil være pænere med fladt glas, kan du få det. Det koster kr. 100,-. i merpris – valget er dit!

For de øvrige serier er følgende gældende: Jammerbugt, Trend og Chrono er alle originalt med fladt safirglas. Her kan du få buet safirglas hvis du ønsker. Det koster kr. 100,- i merpris.

 

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius Watches er monteret med plan eller buet safirglas ” highlight_text=”på alle modeller!” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.19.0″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}” custom_margin_last_edited=”on|phone” sticky_enabled=”0″][/dnxte_text_highlight]

Ambrosius Watches

Stenildhøjdalen 113

9600 Aars

CVR registrering:

Navn: AMBROTECH

CVR nr. 10169429

+45 53 54 74 73

kontakt@ambrosiuswatches.dk

Virksomhed

Handelsbetingelser

Retur politik

Privatlivs politik

Garanti

Henvendelser:

Telefon: Fra kl. 9.00 til 16.00

Chat og E-mail:

Besvares indenfor 12 timer

Nyheder

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0