Ambrosius væg ure har en blanding af classic design og det moderne minimalistiske look. Lavet i friske farver der passer ind i det moderne hjem.

Selve uret er lavet i aluminium med egetræ monteret på siden, det var de første modeller ihvertefald.

Selv her blander familienavnet Ambrosius sig igen og historier fra de danske historiebøger. Det er ikke kun mig, der er fasineret af egetræets glød og struktur og hårdhed som holder i mange år.

På Tåsinge står der et 400 år gammelt træ, som hedder Ambrosius-egen. Ambrosius-egen en kæmpe eg sydvest for Valdemars Slot ved Nørreskoven på Tåsinge. Egen er opkaldt efter digteren Ambrosius Stub, der omkring 1750 var skriver og huslærer på Valdemars Slot. Ambrosius Stub yndede efter sigende, at sidde under egen og læse og skrive. Det er blevet til utalige digte som idag står i vores historiebøger.

Siden hen er der gennem udvikling af uret kommet messing og kobber profiler til. På urene er det muligt at få lavet logoer eller navne på urskiven, som der ønskes. Dette laves dog mod et lille tillæg.

Alle urene kan købes med almindeligt tysk kvalitets urværk eller radiostyret urværk der modtager signal fra Frankfurt i Tyskland.

Billeder og priser på vej

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius vægure har alle urværk fra tyske junghans.” highlight_text=” 3 års garanti” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.13.1″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0