Swimpack:

Det er dejligt med et vandtæt ur, og det ser godt ud med en læderrem. Men læder elsker overhovedet ikke vand, og det nedbrydes hurtigt, især i klor- og saltvand, som vi elsker at bade i.

Derfor tilbyder Ambrosius Watches Nato og silicone remme, som er behagelige at have på, og pifter uret op til strandturen.

Hvis du køber et Ambrosius ur med en rempakke på 3 remme, giver vi dig kvit og frit en Nato- eller silicone rem med i handlen! Du kan selvfølgelig også købe en enkelt swimpack rem til dit nye ur til halv pris, hvis rempakken ikke har din interesse. Men tilbuddet gælder kun sammen med køb af et ur.

Det samme gælder ved køb af lænke til uret. Men her vil vi anbefale, at vælge uret med lænke og tilkøbe swimpack remme.

Ellers må du have en god tur til stranden, sommer som vinter, hvor du har tjek på tiden. Vi råder dog ikke til at vinterbade med uret, hvis man går lige fra det kolde vand ind i en sauna, og så i vandet igen. Det kan være en hård oplevelse for dit ur!

[dnxte_text_highlight before_text=”Ambrosius watches altid klar til en dukkert 🙂 ” highlight_text=”alle modeller er vandtætte !” highlight_alignment=”center” dnxt_svg_select=”double-line” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” heading_fonts_text_shadow_style=”preset1″ global_colors_info=”{}”][/dnxte_text_highlight]

Ambrosius Watches

Stenildhøjdalen 113

9600 Aars

CVR registrering:

Navn: AMBROTECH

CVR nr. 10169429

+45 53 54 74 73

kontakt@ambrosiuswatches.dk

Virksomhed

Handelsbetingelser

Retur politik

Privatlivs politik

Garanti

Henvendelser:

Telefon: Fra kl. 9.00 til 16.00

Chat og E-mail:

Besvares indenfor 12 timer

Nyheder

Price Based Country test mode enabled for testing Tyskland. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari

0